Hoe het werkt?

Heel eenvoudig. Meld u hier aan en wij gaan direct aan de slag. U krijgt van ons een uniek telefoonnummer om naar door te schakelen. U kiest uw eigen openingstijden en laat ons uw gesprekken beantwoorden wanneer u dat uitkomt. Wij schakelen snel en kunnen binnen twee uur operationeel zijn.

Lees verder

Klantenportaal en app

Als klant van telefoonaanname.nl maakt u gratis gebruik van ons klantenportaal. Hierin kunt u onder meer uw berichten bekijken, facturen downloaden en uw gegevens beheren. Ook onze app is voor alle klanten beschikbaar. Met een eenvoudige swipe geeft u aan dat u niet beschikbaar bent; het staat direct in ons systeem.

 

 

Lees verder

Onze diensten

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het beantwoorden van de telefoon. Onze telefonistes worden goed getraind en vormen op die manier een onderdeel van uw bedrijf. Met ruim 30 jaar ervaring in deze branche zijn wij een toonaangevende en betrouwbare partner.

Tarieven

Onze tarieven zijn helder. U weet precies waar u aan toe bent en komt zo nooit voor onaangename verrassingen te staan. Al vanaf € 50,- per maand is uw bedrijf altijd professioneel bereikbaar. Nieuwsgierig naar de kosten?

Bekijk hier onze tarieven

Meld u aan

Aanmelden bij telefoonaanname.nl is heel gemakkelijk. Vul uw gegevens in, verstuur het formulier en wij gaan direct voor u aan de slag.

Lees verder

 

010-2581010