Tuinontwerp

Uw wensen en uw gemak! U kunt er voor kiezen een ontwerp te laten maken door Gooische Tuinen of om samen te ontwerpen. Het samen ontwerpen van een tuin houdt in dat uw wensen worden besproken en dat wij u daarbij adviseren. Wat wij belangrijk vinden bij de ontwerpfase is luisteren! Vaak heeft u zelf namelijk al bepaalde ideeën of voorkeuren.

lees meer...

Tuinaanleg

Gooische Tuinen heeft alle kwaliteiten in huis voor een complete tuinaanleg of -renovatie, voor zowel particulieren als voor bedrijven en instellingen. Onze kracht is het realiseren van totaalprojecten. We kunnen uw bestaande tuin aanpassen, of een geheel nieuwe tuin aanleggen. Alles is afhankelijk van uw wensen.



lees meer...

Tuinonderhoud

Uw tuin is de plek waar u zich gelukkig kunt voelen. Zeker als uw tuin een volwaardig deel is van uw leefomgeving. De tuin kan een paradijsje zijn waar u, al dan niet met familie en vrienden, van kunt genieten. Een tuin vraagt regelmatig onderhoud. Misschien heeft u geen groene vingers of geniet u liever van uw tuin in plaats van dat u er in moet werken.

lees meer...

Tuininrichting

Buiten het ontwerp, de aanleg en het onderhoud, kunnen wij ook de complete inrichting van uw tuin verzorgen!

Denkt u hierbij aan buitenkeukens, buitendouches, jacuzzi’s, plantenbakken, tuinmeubilair, tuinhaarden etc.




lees meer...

 het bedrijf


Op 23 april 2008 heeft Gooische Tuinen haar deuren geopend.

Sinds de start kent het bedrijf een prachtige groei en een zeer tevreden vast klantenbestand. Tim Ligthart, eigenaar en oprichter van Gooische Tuinen is Hovenier in hart en nieren, geboren met een wiskundegave en een geweldig gevoel voor precisie en detail.

Hiermee is de droomwens van Tim Ligthart in vervulling gegaan. Namelijk, een vakman zijn als Hovenier. Tim Ligthart heeft naast zijn studie zeer veel werk verricht in de hoveniersbranche en was ook werkzaam in de steenhouwerij. Hier heeft hij alle facetten betreffende natuursteen leren kennen.



In die tijd heeft hij ook de opleiding bouw afgerond en heeft hij tijdens de timmerwedstrijd de eerste prijs gewonnen voor het maken van een sitetable. Hij is toen als eerste geëindigd door zijn nauwkeurigheid, inzicht en het met creativiteit oplossen van problemen. En zo benadert hij ook zijn werk als hovenier. Jong en gedreven.

Gooische Tuinen werkt al ruim 10 jaar met een vast team van Hoveniers. Gooische Tuinen, uw Hoveniersbedrijf voor professioneel Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Tuininrichting.



Gooische Tuinen

Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Tuininrichting!

nieuws