WELKOM OP DE WEBSITE VAN P.H.Reinigingsservice Den Haag Tel.06-51931262 of 06-26969977
Welkom
P.H.-Reinigingsservice
Onze activiteiten
contact
Welkom op onze website!!!
Wat kunt u verwachten van P.H.-Reinigingsservice als schoonmaakbedrijf? P.H.-Reinigingsservice heeft inmiddels 2 vestigingen ,te weten in Den Haag en in Denemarken.Wij zijn een modern en innovatief bedrijf gespecialiseerd in hogedrukreiniging,schoonmaakonderhoud,stadsreiniging en alle voorkomende bedrijfsreinigingen.Ook doen wij aan totaal onderhoud van het inwendig en uitwendig reinigen van kantoren en bedrijfspanden en tevens schilder onderhoud,plantsoenreinigingen en stadsreiniging! Onze verdere werkzaamheden kunt u ook nog vinden op deze site. ons zusterbedrijf:

Onze Dienstverlening :
* Hogedrukreiniging * Schoonmaakonderhoud * Bouwopruimingen * Hand en Spandiensten t.b.v.bedrijven * Gevelplaatreinigingen * Schilderwerken * Plantsoennderhoud * Opleveringsreinigingen * Alle voorkomende bedrijfsreinigingen * Personeel ondersteuning voor bedrijven en personeel inlening voor bedrijven!

HOE KUNT U ONS BEREIKEN:
* Tel.06/51931262 en 06-26969977 * Emailadres:ph.reinigingsservice.rotterdam@gmail.com * Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!!!
Onze dienstverlening ten behoeve van scholen,instellingen en winkelcentra`s:
P.H.Reinigingsservice heeft voor scholen,instellingen en winkelcentra`s een totaal pakket samengesteld!! Wat houdt dat dan in zou u vragen?? Vaak hebben scholen,instellingen of winkelcentra`s te maken met meer aannemingsbedrijven,om u die zorg uit handen te nemen bieden wij tal van diensten aan zoals:loodgieters werkzaamheden(bijv.aanleggen afvoerkanalen,dakbedekkingen,verhelpen van lekkage s,schilderwerken en onderhoud,containerreiniging,afvoerkanalen reiniging,kleine verhuizingen en lichte sloopwerkzaamheden,etc.
Diensten te behoeven van Industriele Reinigingsbedrijven:

Tevens leveren wij ook gecertificeerd personeel ten behoeven van industriele reinigingsbedrijven te denken aan: Ervaren Hogedrukspuiters,Housekeepers,ademlucht specialisten,manwachten en ervaren vacuumwagen assistentie. Al ons personeel zijn in het bezit van de benodigde certificaten om hun beroep naar goed kunnen te beoefenen!!! Voor meer info kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!!!