Citymovers.nl BV
Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam
KVK: 34308226

Het juiste adres voor uw verhuizing!

Verhuisbedrijf Amsterdam Citymovers werkt in Groot Amsterdam, Haarlem, Heemstede en Hoofddorp .Ons verhuisbedrijf staat garant voor ontspannen verhuisklus tegen een scherpe prijs. De meest uiteenlopende opdrachten voeren wij uit . Dus voor iedere particuliere opdracht of bedrijfsverhuizing bent u bij ons aan het goede adres als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Amsterdam.

Verhuisbedrijf Amsterdam Citymovers beschikt over een modern wagenpark, een geavanceerde verhuislift en gemotiveerde verhuizers. Wij realiseren voor U een geslaagde opdracht samen met de verhuizers van ons verhuisbedrijf AmsterdamCitymovers.

Afbeelding niet gevonden

Wat kunnen wij voor u doen?

Verhuisbedrijf Amsterdam Citymovers verzorgt de complete verplaatsing van uw inboedel in Amsterdam. Service en garanties staan daarbij voorop. Bij ons verhuisbedrijf begint iedere opdracht met een goed gesprek. Met de juiste voorbereiding kunnen we er zeker van zijn dat uw planning wordt gehaald en dat ook u na afloop terugkijkt op een geslaagde opdracht , uitgevoerd door ons verhuisbedrijf in Amsterdam .

Bij verhuisbedrijf Amsterdam Citymovers kunt U uw volledige woning- of bedrijfverhuizing door ons laten uitvoeren, inclusief inpakken en uitpakken, het leveren van verhuisdozen en verpakkingsmateriaal en advies bij het regelen van de laatste zaakjes.

Verhuisbedrijf Amsterdam Citymovers biedt ook mogelijkheid om met een beperkt budget te verhuizen. Zo kunt u op uw verhuisbudget besparen door zelf zoveel mogelijk inpakwerk te doen en tijdens de klus zelf of met vrienden mee te helpen samen met de ervaren mannen van ons verhuisbedrijf AmsterdamCitymovers.

In ieder geval bent u aan het goede adres bij verhuisbedrijf Amsterdam Citymovers.

pdf Algemene Voorwaarden voor Verhuizing
pdf Algemene Vervoerscondities

<b>Afbeelding niet gevonden</b>

Klik hier voor een offerte